Soluții inovatoare pentru gestionarea și reutilizarea deșeurilor

Servicii pentru gestionarea deseurilor

Serviciile asociate soluțiilor oferite de echipa Sapphire Energy susțin implementarea cu succes a proiectelor din aria gestionarii deseurilor.

Soluții pentru sectoare din industrie

Referințele noastre cuprind clienți din industriile: automotive incluzand si anvelopele, petroliera , cimentului precum si colectori care preaiu deseuri din producția de bunuri de larg consum, producția de textile , electronice, de ambalaje de impachetare de tip carton.
 
Suntem capabili să oferim producătorilor soluții pentru gestionarea deșeurilor care sunt în conformitate cu principiile dezvoltării durabile și mai presus de toate sunt economice. După o analiză precisă, oferim cea mai buna soluție pentru deșeurile care nu sunt potrivite pentru reciclare.
 
Ne ajutăm partenerii cu cunoștințele și experiența noastră în găsirea de soluții pentru proiecte specifice, cum ar fi rezolvarea vechilor probleme de mediu și oferirea de soluții tehnice pentru diferite tipuri specifice de deșeuri.

Soluții pentru companiile de gestionarea deșeurilor

Companiile de gestionare a deșeurilor sunt partenerii noștri importanți. Le garantăm o valorificare eficientă a deșeurilor colectate.
 
Având o echipă de profesionişti în domeniul deşeurilor, Sapphire Energy  are o capacitate de procesare anuală de  55.000 de tone de deşeuri periculoase si nepericuloase.
 
Deține echipamente tehnice moderne pentru a asigura o calitate înaltă a fluff-ului produs.
 
Sapphire Energy preia  deseurile industriale in deplina siguranta!

Consultanță pentru managementul deșeurilor

Oferim clienților noștri consultanță tehnică și legislativă. Orice activitate economică care are un impact asupra mediului are obligația, conform OUG195/2005, de a avea un departament specializat și un responsabil de mediu.
 
SAPPHIRE ENERGY oferă partenerilor săi sprjin în următoarele subiecte:
  • Impactul de mediu produs de companiile generatorilor de deșeuri
  • Soluții de mediu corecte și eficiente în privința reducerii acestui impact
  • Intocmirea corectă și completă a documentației pentru obținerea actelor de reglementare (aviz de mediu, acord de mediu, autorizație de mediu precum și revizuirea lor)
  • Identificarea și gestionarea responsabilă a deșeurile periculoase și nepericuloase produse de companiile generatoare de deșeuri
  • Certificarea companiilor colaboratorilor conform  ISO14001:2015
  • Pregătirea pentru verificările din partea autorităților competente în domeniu