Soluții inovatoare pentru gestionarea și reutilizarea deșeurilor

Despre Sapphire

Dăm o nouă viață deșeurilor, transformându-le în combustibil alternativ solid.
Acesta este utilizat în cuptoarele fabricilor de ciment, contribuind astfel la reducerea emisiilor de CO2.

Furnizăm soluții superioare pentru reutilizarea deșeurilor în industria construcțiilor

Energie din deșeuri

Contribuim la realizarea unui mediu curat și sănătos pentru generațiile viitoare.

Tratarea deșeurilor prin procesare mecanică și transformarea lor în combustibili alternativi, valorificați  apoi, în industria cimentului, sunt principalele activități din cadrul afacerii noastre. 

Combustibili alternativi sunt furnizati fabricilor de ciment de pe teritoriul Romaniei.

Suntem o echipă orientată către nevoile clienților, cu generare de soluții si rezultate.

Alături de colegii din Bauelemente, Romcim, Elpreco și Ferrobeton, companii parte din grupul CRH în România, putem sprijini cu succes cererile cele mai complexe din aria gestiunii deseurilor.

Soluțiile personalizate Sapphire Energy România, dezvoltate în parteneriat cu clienții noștri, integrează cu succes know-how-ul companiilor de top din cele 29 de țări în care Grupul CRH este prezent.

Oferim o alternativa potrivita pentru depozitele de deșeuri și limitam utilizarea combustibililor fosili, protejand astfel mediul inconjurator.

In fiecare zi, contribuim la reinventarea modului în care este construită lumea în care trăim.

Pentru noi contează ce lăsăm în urmă!

 

Grija față de mediul înconjurător

Protejăm mediul inconjurător prin limitarea folosirii combustibililor fosili și crearea unei alternative pentru depozitele de deșeuri.

Siguranța începe cu mine

Oamenii sunt prioritatea și esența activității noastre.

Integritate

Pentru noi contează transparența, adevărul, corectitudinea, angajamentele luate și termenii contractelor pe care le avem cu clienții noștrii.

Despre CRH în România

Suntem cel mai dinamic grup de companii din industria construcțiilor din România, cu peste 2160 de angajați  și operând peste 50 de unități de business la nivel național gestionate prin intermediul companiile : Romcim, Elpreco, Ferrobeton, Baulemente, Sapphire Energy.

Soluțiile noastre de construcții cuprind agregate, ciment, beton gata amestecat, elemente prefabricate, produse de construcție pentru zidărie și amenajări exterioare și combustibili alternativi. Combinația de oameni, know-how, tehnologie, bunuri și inovație ne permite să oferim soluții personalizate de neegalat pentru segmentele de infrastructură, non-rezidențiale și rezidențiale care contribuie la modul în care este construită lumea noastră.

Pentru mai multe informatii vizitati:

  • https://www.romcim.ro
  • https://www.elpreco.ro
  • https://www.ferrobeton.ro
  • https://www.baulemente.ro

 

În cadrul afacerilor noastre, ne reinventăm și remodelăm continuu pentru a ne conecta mai bine cu nevoile clienților noștri și pentru a oferi soluții integrate pentru proiectele acestora.

Soluțiile mai durabile, mai simple și mai eficiente reflectă modul nostru de a gestiona în mod responsabil parteneriatele cu clienții și de a permite rezultate pozitive pentru afacerile, comunitățile și generațiile viitoare.

Siguranța începe cu mine

Oamenii se află în centrul atenției noastre, la fel și siguranța muncii în activitatea noastră .
 
În cadrul echipei SAPPHIRE ENERGY România, prin respectarea regulilor de sănătate și securitate în muncă, facem tot posibilul ca toți colegii noștri să ajungă cu bine acasă, la cei dragi.
 
Echipele noastre colaborează constant pentru a susține și îmbunătăți mediul de lucru pentru colegii și colaboratorii noștri.
 
În fiecare zi facem tot ce putem pentru a asigura implementarea celor mai bune practici de management al siguranței și sănătății în muncă.
 
Împărtășim cu voi câteva dintre reușitele 2022 în ceea ce privește siguranța echipelor noastre:
 
  • 94% dintre unitățile grupului CRH au 0 accidente de muncă;
  • 99% dintre companiile CRH au desfășură în mod constant programe de sănătate și bunăstare pentru angajați;
  • 97% din echipele CRH au participat la sesiuni de training cu un total de 2,3 milioane ore de training pentru siguranță și securitate în muncă
 
Facem ce spunem!